ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

آمریکا: موضوع هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی قابل حل است

یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن معتقد است دیپلماسی بهترین گزینه برای حل و فصل موضوع هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساموئل وربرگ، سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا چهارشنبه شب در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت که مقامات آمریکا بر این باور رسیده اند که از طریق دیپلماسی می‌توان موضوع هسته‌ای ایران را حل و فصل کرد. وی، اما در ادامه سخنانش اشاره‌ای به جزئیات بیشتر در این مورد نکرد.

به گزارش الجزیره، وربرگ در بخش دیگری از سخنانش به موضوع سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و مدعی شد که آمریکا به دنبال ثبات در خارومیانه است و برای رسیدن به این منظور در حال مذاکره با طرف صهیونیستی است.

وی در ادامه به شرایط بحرانی سودان پرداخت و گفت که آمریکا از نزدیک وضعیت سودان را زیر نظر دارد و درباره هرگونه نقض آتش‌بس با کشور‌های دیگر سخن در ارتباط است. وی افزود که گام نخست، اجرای آتش بس در سودان و گام دوم تمدید آن است.

این در حالی است که در روز‌های گذشته متیو میلر، سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا نیز در پاسخ به سوالی درباره توافق هسته‌ای ایران مدعی شده بود که اصل اول دولت کنونی آمریکا عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

میلر در ادامه ادعا کرده بود: ما همیشه معتقد بوده ایم که دیپلماسی بهترین روش برای دستیابی به این راه حل است، اما ما هیچ پیشرفتی در خصوص اقدامات ایران در منطقه ندیده ایم.

طبق گفته مقامات ایران، سال گذشته در حالی که مذاکرات رفع تحریم‌ها و احیای توافق هسته‌ای در حال انجام و متن نهائی آن در آستانه کامل شدن بود، پس از وقوع اغتشاشات در ایران، آمریکا با طرح زیاده خواهی و ترک میز گفتگو به امید رسیدن به اهداف خود مذاکرات را متوقف کرد.

آمریکا علی رغم بدعهدی و سابقه سوئی که در نقض توافق هسته‌ای دارد، اما در روند مذاکرات حاضر به دادن تضمین‌های قابل قبول برای عدم خروج مجدد از توافق نشد و مذاکرات را مختل کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار