دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

آمریکا: موضوع هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی قابل حل است

یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن معتقد است دیپلماسی بهترین گزینه برای حل و فصل موضوع هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساموئل وربرگ، سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا چهارشنبه شب در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت که مقامات آمریکا بر این باور رسیده اند که از طریق دیپلماسی می‌توان موضوع هسته‌ای ایران را حل و فصل کرد. وی، اما در ادامه سخنانش اشاره‌ای به جزئیات بیشتر در این مورد نکرد.

به گزارش الجزیره، وربرگ در بخش دیگری از سخنانش به موضوع سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و مدعی شد که آمریکا به دنبال ثبات در خارومیانه است و برای رسیدن به این منظور در حال مذاکره با طرف صهیونیستی است.

وی در ادامه به شرایط بحرانی سودان پرداخت و گفت که آمریکا از نزدیک وضعیت سودان را زیر نظر دارد و درباره هرگونه نقض آتش‌بس با کشور‌های دیگر سخن در ارتباط است. وی افزود که گام نخست، اجرای آتش بس در سودان و گام دوم تمدید آن است.

این در حالی است که در روز‌های گذشته متیو میلر، سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا نیز در پاسخ به سوالی درباره توافق هسته‌ای ایران مدعی شده بود که اصل اول دولت کنونی آمریکا عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

میلر در ادامه ادعا کرده بود: ما همیشه معتقد بوده ایم که دیپلماسی بهترین روش برای دستیابی به این راه حل است، اما ما هیچ پیشرفتی در خصوص اقدامات ایران در منطقه ندیده ایم.

طبق گفته مقامات ایران، سال گذشته در حالی که مذاکرات رفع تحریم‌ها و احیای توافق هسته‌ای در حال انجام و متن نهائی آن در آستانه کامل شدن بود، پس از وقوع اغتشاشات در ایران، آمریکا با طرح زیاده خواهی و ترک میز گفتگو به امید رسیدن به اهداف خود مذاکرات را متوقف کرد.

آمریکا علی رغم بدعهدی و سابقه سوئی که در نقض توافق هسته‌ای دارد، اما در روند مذاکرات حاضر به دادن تضمین‌های قابل قبول برای عدم خروج مجدد از توافق نشد و مذاکرات را مختل کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر